Metaal

Is de stijl van jouw interieur vooral industrieel? Dan past een metalen lamp erg goed. Een metalen lamp is vaak heel stoer en robuust. Heb je een interieur dat minder stoer is en vooral bestaat uit rustige kleuren? Dan is het ook leuk om juist te kiezen voor een stoere grote lamp. Dit breekt het geheel weer een beetje.

Glas

Een glazen lamp staat vaak erg stijlvol en chique. Je kunt kiezen voor donker glas als je wil gaan voor een stoere stijlvolle look. Licht glas zorgt voor een meer cleane look. Sommige lampen beginnen met donker glas en lopen over naar licht glas. Dit zorgt voor goed licht op tafel en sfeervol licht op de muren en het plafond.

Bamboe

Een lamp die gemaakt is van bamboe zorgt voor een gezellige sfeer in de hele woonkamer of keuken. Het licht schijnt namelijk mooi door de stukjes bamboe heen, zo krijg je een mooi lijnenspel op de muren en het plafond. De lampen zijn vaak verkrijgbaar in een beige kleur, wat mooi combineert met een bohemian interieurstijl. Ook zijn er zwarte varianten als je wil gaan voor een stoere look.